Swiss-Ranch

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/2/8/tierschutz-zentrum.com/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Swiss-Ranch

 

 

A Swiss Ranch egy viselkedési problémákkal küszködő és nehéz helyzetbe kerülő kutyák befogadására berendezkedett menedékhely. Egy olyan független és szociálisan elkötelezett létesítmény, amely állatvédelmi szervezetekkel és állatvédő csoportokkal dolgozik együtt. A Swiss Ranch, a magyar Alföldön, Kecskemét városától néhány kilométerre van, amely közel 10 éve alakult.

A Swiss-Ranchen élő állatok intenzív tréning mellett kapnak lehetőséget arra, hogy visszataláljanak a normális életbe, amíg a beteg és sérült állatok orvosi ellátást illetve kezelést kapnak.

A Swiss Ranch egyik fontos eleme a több, gyakorlati szinten is jól működő intenzív rehabilitációs felkészítés és képzés.  

Ebben a tekintetben Izsák Gábor viselkedés-terapeuta és kutya - tréneri képesítésén alapuló szakértelme felbecsülhetetlen értékkel bír.

A Swiss Ranch átlagosan 50-60 kutyát fogad be. Több nagyobb kennellel, egy elsősegélynyújtó hellyel, egy betegszobával és az itteni állatok részére kiépített szabad kifutóhellyel rendelkezik.

Az idősebb állatok részére egy idősek otthona áll rendelkezésre ahol az idősebb állatok nyugalomra lelnek, és egy speciális kennel-sor azon kutyák részére, amelyek rehabilitáció alatt állnak.

A betegszoba, az idősek otthona és a rehabilitációs kutyák részére kiépített kennel-sor fűthetőek, azért, hogy itt az állatok télen is optimális körülmények között találják magukat.

Állatvédelmi Centrum/Swiss Ranch csapata

 

Hírek

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/2/8/tierschutz-zentrum.com/httpd.www/modules/mod_giantcontent/assets/libraries/includes/lessc.php on line 730 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/2/8/tierschutz-zentrum.com/httpd.www/modules/mod_giantcontent/assets/libraries/includes/lessc.php on line 1781 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/2/8/tierschutz-zentrum.com/httpd.www/modules/mod_giantcontent/assets/libraries/includes/lessc.php on line 2437 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/2/8/tierschutz-zentrum.com/httpd.www/modules/mod_giantcontent/assets/libraries/includes/lessc.php on line 2491
Gönczi Szamanta 22 máj. 2019 849
Super User 05 június 2018 3846
A május hónapban is volt látogatónk a társegyesületünktől (Pfotenhilfe Ungarn). weiterlesen
Super User 01 máj. 2018 1166
Már tudja? Igen? Így igaz, egy új projektbe kezdtünk bele, ami ismé... weiterlesen
28 április 2018 1261
Kira vagyok,egy három éves ivartalanított bullterrier lány.. weiterlesen
Super User 25 április 2018 1013
Hatan vagyunk, hat hónaposak, hatféle fekete kosztümben és hat gazdira v&a... weiterlesen
Super User 22 április 2018 1236
Helló Mindenki! A nevem Ludwig. Amolyan jóképű keverék kan lenné... weiterlesen

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

© 2016 Tierschutz-Zentrum
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok